м. Херсон, вул. Перекопська, 87
Зворотній дзвінок
Цикадка в газоні: як позбутися
10.06.2021

Цикадка в газоні: як позбутися

Цикадка являє собою невелику комаху 2-4 мм завдовжки, схожу на метелика, що стрибає. Вони можуть жити на більш ніж 300 видах рослин, і звичайно ж, не гребують газоном. Це один із найпоширеніших шкідників.

Розпізнати цикадку досить просто, тому що при ходьбі по газону з трави вилітає багато мошок, що стрибають.

На півдні України перша хвиля цикадки в газоні проявляється наприкінці травня - на початку червня, друга – наприкінці липня - на початку серпня.

Цикадка висмоктує з листа рослини сік, що в результаті (якщо говорити про газон) призводить до втрати декоративності, повільного зростання, появи жовтих плям і неефективності внесених добрив.

Як боротися з цикадкою в газоні

Насправді це не такий страшний звір, як його малюють. Боротьба з цикадкою – справа, хоч і не найлегша, але цілком посильна.

Ми рекомендуємо щонайменше дві хімічні обробки рослин протягом літа. Для цього можна використовувати такі препарати як Енжіо та Ампліго. Для кращого результату препарати краще чергувати, тоді шкідник не матиме звикання до діючої речовини.

Для професійної обробки рослин від різних шкідників у Херсоні та Херсонській області ви завжди можете звернутися до нас. Замовити послугу з індивідуальним для вашої ділянки підбором препаратів можна за телефонами:

(050) 080 76 06

(067) 55 11 015

Залишити відгук
Поділитися: